Rabu, 20 Oktober 2010

Melaka Maju 2010 [Negeri Bandaraya TeknOlOgi Hijau]

Assalamualaikum...
Sebenarnya tajuk entri kali nie memang langsung tak ada kene mengena dengan apa yang Miera nak stOwy kat kOrang..heeee
Akhirnya..!!!Dapat jugak Miera menaik nafas lega setelah dua minggu berjuang di medan peperiksaan akhir tahun yang bermula pada 12haribulan hari tuh..fuhh~!!^_^
Minta maaf lah yer bila kOwang bukak blOg Miera,tengOk-tengOk tak update lagi kan??hehe
Yela,Miera memang sibOk sangat-sangat dOk hadap buku..
Mintak maaf lah yer??
Ini pOn tadi lepas balik sekOlah jer,Miera terus pegi bayar bil brOadband taw tak..
Guna duit sendiri gitchuu!!*(bangga ler tuh)*..memang pOn!huhu
Pape pOn pekse belOm habis lagi nie taw..
Tadi paper addmaths memang bikin wa mati lerh..pergh!Nasib baik tak mati..
EsOk pulak memang tak ada paper,hari jumaat sambung balik paper Pen. Islam 2..
Minggu depan ada lagi 2 subjek..nyeh~+_+

Sebelum Miera mula pasal entri kali nie,Miera nak stOwy cikit pasal dalam 3 minggu yang lepas kOt,entah lahh,tak ingat pulak bila kejadian nie berlaku,kan..Miera punya kaki kene bOla hOki terOk see-oat!!
Sampai lebam dibuatnya...dia punya sakit,tak payah cakap r.
Sampai jadi kaler ungu taw..eahh,yeke?
Haa,betOl lahh..mula-mula tu ungu,lepas tu merah,lepas tu hijau..haha!!
Boleh tukar-tukar kaler pulak eak??gagaga..
Haa,kOwang tak percaya meh sini tengOk...














Ok kOrang,entri kali nie Miera nak stOwy pasal..
Pada 16 & 17 OktOber yang lalu,abang sepupu Miera kahwin taw..

jadi..

Terima lah hasil kerja Miera yang tak berapa bagus nie..
Yer,memang tak bagus pOn sebab Miera bukannya `wedding's phOtOgrapher`...
Miera cuma `amatuer phOtOgrapher` jer k..












Majlis perkahwinan Wan & Fathiah..


 Hari 1: Belah pihak widOk
Warna tema: Merah & hitam







sedare2 ko yg kepanasan menunggu nk berarak..



ambOi,sempat ag snap pic nie..



pnat tggu smpai t'tdO..
*pnjgnye bulu mata dia*



ambOi,tembam nye...>_<



Malang nasib Miera sebab langsung tak berpeluang nak tangkap gambar mempelai..
Korang tau kenapa?
Mana taknye,pengantin sepasang je,sOrang perempuan,sOrang leleki..eah,memang lahh..takkan dua2 lelaki..haha!!
K2,sepasang pengantin sampai ada 5 orang phOtOgrapher..ambOi!!
Kaya benO gaknya dOrang nie dOk upah phOtOgrapher ramai-ramai..
Dah tuh,bila orang lain nak tangkap gambar je(sedare Miera)dOrang dOk sibOk halang kitOrang..
Hangen Miera dibuatnye taw tak..
Ni hah buktinye 'berOk-berOk' yang macam tak pernah tengOk pengantin..






&


kuang asam..



Akhirnye...




dpt snap pic blah blkg pOn jd r..*ayat cOver nmpk*







berlObang2 Miera tgOk bju bdk2 nie..haha







terpacak2 lah derr..seni katenye





niceee....




mcm2 kitOrang dapat..




Pukul 3 lebih macam tu,baru Miera chau..
Penat gile r..dah ler panas..
Sampai tertidO dalam keta..




waht a nice sleeping wit my lOvely D`...





Hari kedua:Belah pihak lanang
Warna tema: Keemasan(gOld lah!)



lOkasi: tgOk sndri yer..




lauk dia mmg tip tOp..

&



haha..sedap2..


Masa sampai je,Miera terus makan..
Lepas makan,ape lagi..
Miera mengayau r kat 1 dewan tuh..






tibe2 plak terase nk snap pic akak nie..









*Miera,mane kau?*



bOring lahh..on9 jap!


 
cantek x??..(O.o)

KitOrang semua memang sibOk gile r sampai tak sempat nak tangkap gambar ramai-ramai..
Minta maaf lah kalau gambar Miera semua tak cantik..
Miera penat lah kOrang..
Dalam penat-penat pOn Miera sempat kebas cOklat & kueh bahulu..yela,nak bagi budak-budak 4B punye pasal...hikhik
Ok,itu jelah kOt..haha
Babaii salam..



Sekeping gambar diambil dengan penuh keikhlasan
Ia juga membawa seribu makna
M I E R A   E D O R A   M A R S H A L L

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...